divendres, 3 de febrer de 2023

Colònies de l'AFA 🏕🤸‍♀️🎒

 Benvolgudes famílies,

 

Des de l'AFA del Sot del Camp i juntament amb l'AFA de l'Escola Sant Jordi, estem organitzant colònies per Setmana Santa, els dies 3, 4 i 5 d'abril,   i a l'estiu, setmana 26 de juny i/o 26, 27 i 28 ðŸ•ðŸ¤¸‍♀️🎒. La gestió de les colònies són a través de l’empresa Eix Estels.

 

La novetat d'aquest any és que seran colònies amb Anglès, gaudiran de les activitats planificades mentre aprenen anglès. Hi pot participar tot l'alumnat de l'escola des de P3 fins a 6è.

 

La casa de colònies que proposem per Setmana Santa  és Can Miqueló (Sant Martí de Centelles – Osona). En aquestes colònies els vostres fill@s gaudiran del projecte educatiu sobre el cel. Descobrir l'univers: Planetes de roca i gas, mitologia grega, observació del sol.Tot això en un entorn idílic als Cingles de Bertí, amb unes vistes espectaculars al Parc de Sant Llorenç i envoltada de bosc. Aquí trobareu l’enllaç per veure la casa: https://www.eixestels.com/ca/casa-de-colonies-can-miquelo/buscar-cases-colonies/4

 

La casa de colònies que proposem per l’Estiu és Jou Nature (Guardiola de Berguedà), està ubicat  als afores de la població, en un paratge excel·lent. El Jou Nature prepararan unes autèntiques colònies fisicoesportives, unes colònies dinàmiques, en contacte amb la natura i plenes d'acció. La casa compte amb uns amplis espais exteriors amb més 140 hectàrees equipats amb camps de joc, camp de futbol amb gespa artificial, llacunes artificials on poder practicar esports nàutics,  bosc propi, ermita privada i una torre de guaita.Aquí trobareu l'enllaç per veure la casa:

https://www.eixestels.com/ca/hotel-familiar-el-jou-nature/cases-de-colonies/154

 

Els preus per persona, iva  inclòs, estada 3 dies a Can Miqueló : 190,55 € i estada 3 dies a Jou Nature : 215,55 €.  La diferència de preu es degut a la distància dels trasllats en autocar. L’alumnat estarà en règim de pensió completa (tot inclòs) des del dinar del primer dia fins el dinar del tercer i últim dia. Cuina casolana i menús equilibrats. L’allotjament és en habitacions col·lectives amb lliteres amb lavabo dins de l'habitació. A les cases hi ha  servei de neteja permanent. El monitoratge és un equip de monitors titulats i especialistes que es farà càrrec de l’alumnat durant les 24h del dia, atenent totes les seves necessitats. La ràtio és  d'un monitor per cada 10 participants, d’acord amb el decret 137/2003. Hi ha comunicació diària amb la comissió de colònies AFA i cada dia pengen fotos a través d’un link que ens faciliten uns dies abans.

 

Us recordem que són colònies coordinades des de l’AFA de les dues escoles del poble. Les places son limitades i hi ha d'haver un mínim d'inscripcions per a que es puguin realitzar.

 

En breu us farem arribar la informació referent a les Colònies de Setmana Santa.

 

Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada