dimarts, 28 de febrer del 2023

Colònies AFA Setmana Santa

Bon dia famílies!


Ja estan organitzades des de les AFA Escola Sot del Camp i Escola Sant Jordi les colònies per Setmana Santa (3 al 5 d'abril). La novetat d'aquest any és que seran colònies en Anglès, gaudiran de les activitats planificades mentre aprenen anglès. Hi pot participar tot l'alumnat de l'escola des de P3 fins a 6è. A continuació us facilitem tota la informació necessària.

Les places són limitades i es seguirà amb rigor l'ordre d'inscripció. Les colònies es podran fer amb un mínim de 20 inscrits.

  • EMPRESA: EIX ESTELS. És una empresa que només es dedica a fer colònies i aquestes es fan sempre en instal·lacions pròpies.
  • GRUPS: Els grups seran mixtes. S'intentarà fer per edats i grups d'amics. Hi haurà un monitor per cada grup de 10.
  • CASA DE COLÒNIES: Can Miqueló és una casa pairal moderna amb amplis espais exteriors i equipaments esportius.
  • ACTIVITATS: En aquestes colònies els vostres fill@s gaudiran del projecte educatiu sobre el cel. Descobrir l'univers: Planetes de roca i gas, mitologia grega, observació del sol.Tot això en un entorn idílic als Cingles de Bertí, amb unes vistes espectaculars al Parc de Sant Llorenç i envoltada de bosc. Seran 3 dies molt intensos.
  • MENJAR: Menjar casolà, equilibrat…El tipic de les colònies: macarrons, sopa, amanides, botifarres, hamburguesa… Tenen en compte les al·lèrgies i intoleràncies, només els heu d’avisar i ho adapten.
  • INFORMACIÓ: més endavant s’enviarà una llista de tot el que cal portar i dels documents que s'han d'entregar el dia de la sortida als monitors de Eix Estels (fitxa d'inscripció, fotocopia vacunes, original targeta sanitària). Durant les colònies hi haurà un portal privat on aniran penjant fotos cada dia; es proporcionarà link amb accés el mateix dia.
Qualsevol dubte que tingueu, podeu enviar un correu electrònic a
coloniesampasot@gmail.com

Us recordem que són colònies coordinades des de les AFA de les dues
escoles del poble.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada