dimarts, 15 de febrer del 2022

Xocolatada Solidària

Bon dia famílies,

Avui dimarts dia 15 de febrer, és el dia mundial del Càncer Infantil, i com cada any, des de l'AFA es fa una recollida per poder ajudar a projectes pioners en la recerca, diagnòstic i tractament del Càncer Infantil.

Aquest any, des de l'Escola explicaran als infants com afecta aquesta malaltia i què es pot fer per col·laborar en la seva investigació i cura.  Donaran a cada alumne una plantilla amb forma de sobre per dibuixar, pintar i retallar ✂, d'aquesta manera qui vulgui  col·laborar en aquesta causa podrà portar el sobre omplert a l'urna 🗳 que hem posat al vestíbul de l'Escola fins el divendres 18.

El mateix divendres per la tarda, l'AFA traurà l'urna per si els més grans també volen col·laborar, i muntarà a davant l'Escola una parada amb xocolata desfeta i melindros 🍫 que els hi ha proporcionarà l'empresa de menjador 7 i Tria, així tots els diners recollits aniran íntegrament per l'Hospital Sant Joan de Déu 💪🙌. 

També es posarà una paradeta amb els llibres i llibretes solidaris que ens van sobrar de la campanya de Solidaritat amb la Noemí, per si a algú n'hi manca algun!



Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible 🥰🥰.

#xocolatadasolidaria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada