dilluns, 15 de novembre del 2021

Assemblea General de l'AFA

Hola a tots i totes!!!


El proper dijous dia 18 fem l'Assemblea anual de l'AFA. Aquesta assemblea és oberta a tothom, expliquem en què vam invertir els diners dels socis i els ingressos de l'AFA el curs passat, i el pressupost que tenim per aquest curs i en què tenim previst invertir-ho 💰.
Aquest any volem fer una crida 📣 per a què pares i mares s'involucrin i entrin a formar part de l'AFA en actiu. El proper curs, la gran majoria de membres marxem de l'AFA i necessitem a gent nova, i seria interessant que entressin noves cares per poder-els-hi anar traslladant tota la informació ℹ. Com ja sabeu, sense l'AFA no es podria tenir la gran majoria de material que utilitzen els nens i nenes a l'Escola, ni es podrien fer la majoria d'activitats i festes que tenim, la quota que es paga de llibres es triplicaria de preu, no es disposaria del vestuari corporatiu i l'Escola no disposaria d'extraescolars ni al migdia ni a la tarda... entre moltes més coses que gestionem.

Us animem a venir a l'Assemblea i entrar a formar part d'una comissió 💪, segur que n'hi ha alguna que us agradaria de formar-ne part 💖! Us adjuntem un resum de les comissions que tenim i què fem.

L'ordre del dia de la reunió serà:
1-      Aprovació de l’Acta de l’Assemblea Extraordinària del curs anterior
2-      Tancament dels comptes de l’any anterior
3-      Pressupost del curs actual
4-      Modificació Estatuts: Incorporació d'Assemblees Virtuals
5-      Presentació de cada comissió
6-      Renovació de la Junta Directiva
7-      Precs i Preguntes

Si esteu interessats, si us plau envieu-nos un correu electrònic 📧i us enviarem el link per la reunió.

Vine a l'AFA, entre tots fem millor l'Escola dels nostres fills i filles!!! ✨🤗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada