dijous, 2 d’octubre del 2014

Modern Dance: Nova Extraescolar

Com a solució a la problemàtica generada amb el tancament d’algunes de les activitats extraescolars per manca de quòrum suficient i tenint en compte el problema que això suposa a algunes famílies que s’han quedat sense activitat, hem decidit obrir amb caràcter urgent una nova activitat.
Aquesta activitat s’anomena MODERN DANCE: Dirigida a nens/es d’infantil i de primària. (més info al document)
A ritme de hip-hop, jazz, funky i zumba i realitzant un treball de base adaptat a les habilitats dels nens i nenes que hi participin volem endinsar-los a un món de ritmes moderns, d’expressió, creativitat i moviment... 
No obstant volem saber la vostra opinió en cas d’estar interessats en inscriure el vostre fill/a en aquesta activitat respecte quins son els dies que s’hauria d’impartir l’activitat.
Per aquest motiu, us demanem que invertiu 1 minut del vostre temps en contestar (en cas d’estar interessats/des en l’activitat) 3 preguntes que ens serviran per decidir, seguint els vostres interessos, els dies mes adients per dur a terme l’activitat en cas de tenir el quòrum suficient d’alumnes per a poder engegar-la (7nens/es).


Esperem poder iniciar aquesta activitat a mitjans/finals d’octubre i donar solució al problema generat.
Gràcies per la vostra col·laboració!
Cliqueu al següent enllaç per accedir a l'enquesta:
https://docs.google.com/forms/d/1zWn4EmXspyZLaamyASgGHD2qFskvKRBItJ_5KjDNKTY/viewform


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada