dimarts, 15 de juliol del 2014

Noves Extraescolars de Bàsquet i Pàdel



Des de l´AMPA us volem comunicar dues noves activitats d’extraescolars per el curs vinent.


-  Bàsquet 3 viles vindrà a l´escola i oferirà l´activitat de bàsquet al pati, els dimecres i divendres de 16:30 a 18:00 hores per a nens/es de P3 fins a 6è.
Us podeu descarregar aquí el formulari per a fer la inscripció, un cop omplert s´ha d´enviar a escola@basquet3viles.org 
Preu per SOCIS AMPA 2 dies: 22 € al mes. No socis 27 €
Preu per SOCIS AMPA 1 dia: 12 € al mes. No socis 15 €
Matricula: 10 € 
Fem constar que els divendres que es coincideixi amb festes de l´escola, com ara la festa benvinguda, festa fi de curs.... no es durà a terme l´activitat i no es podrà recuperar.


- Pàdel al Sorli Discau de Sant Vicenç de Montalt per a alumnes a partir de 2n curs i amb monitor de les mateixes instal·lacions del Sorli. S´oferirà dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17 a 18 hores per socis de l’AMPA. 
El preu de 1 dia a la setmana és de 36 € mensuals amb pagaments trimestrals. Primer pagament serà a la confirmació de plaça per part nostre.
No inclou transport des de l´escola al centre esportiu. 
Interessats envieu un correu electrònic a extraescolarsotdelcamp@gmail.com indicant els dies disponibles, el nom complert de l’alumne i curs que farà.
 
Per dur a terme l´activitat es necessita un mínim de 6 nens, màxim 8. Un cop tinguem els grups fets us enviarem confirmació. Inclou també 1 samarreta o polo de regal.
Període d'inscripció fins 31 juliol.



A l´espera de les vostres inscripcions, us desitgem que passeu un molt bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada