dimarts, 1 d’abril del 2014

Carta Resposta Enquesta Extraescolars



Benvolgudes famílies,

El passat dia 2 febrer, des de la Comissió Extraescolars de l’AMPA, es va enviar una enquesta sobre les Extraescolars per conèixer els vostres suggeriments.

Els resultats d’aquesta enquesta estan publicats a l’apartat de l’AMPA de la pàgina web de l’Escola, i al blog de l’AMPA. El fet que fos una enquesta anònima no ens permet contestar personalment les preguntes i comentaris que ens plantegeu, és per aquest motiu que hem decidit fer un llistat de punts interessants que donen resposta a les vostres inquietuds.



- En referència a l’activitat de Permanències dels divendres a la tarda, hi ha aquest servei  fins a les 17.00 h.

Cal recordar que a l’inici del curs es va oferir servei de permanències fins les 18.00 i 18.30 h, però es va cancel·lar  en no haver-hi quòrum.



- En referència a l’activitat de Piscina, cal tenir en compte que les decisions preses no són exclusives de l’AMPA sinó de l’empresa Sorli, a la qual es van demanar més grups, però només se’ns en va oferir dos.

Per altra banda, la proposta de l’activitat va arribar tard, a finals de setembre, perquè en ser el primer any de l’activitat de Piscina dins l’empresa Sorli, res era clar.

De cara l’any vinent intentarem tancar les inscripcions al juny i oferir mes grups.

De tota la informació i dels terminis per a la matriculació, se’n va informar al blog de l’AMPA, a l’apartat de l’AMPA del web de l’Escola i  a la vitrina de l’entrada de l’Escola (per a les famílies que no es van assabentar, sentim que així fos).

Es va intentar també oferir un servei d’autocar per anar des de l’Escola fins a la Piscina, com algú ha suggerit,  però el cost s’incrementava massa,  ja que s’hi  havien d’incloure  2 monitors, i  l´empresa Sorli no va voler finançar-lo.



- Realment no hi ha activitats per a nens de P5 els dilluns i dimecres.

A l’inici de curs es van oferir les activitats de Dansa i Psicomotricitat per a ells, però no es va arribar a crear grup per manca de nens i nenes interessats. No obstant això, sí que hi ha Psicomotricitat, però per a nens de P3 i P4.



- En referència a l’oferiment d‘activitat de música, aprofitem per comentar que, tot i que no ho gestiona directament l’AMPA, per a les famílies interessades en aquesta activitat,  l’Escola de Música L’Oriola està ubicada els dilluns a la tarda a la nostra Escola i ofereix classes a alumnes de 4 fins a 6 anys.



- De cara al curs vinent, intentarem ampliar el ventall d’activitats amb noves  propostes de les que ens heu suggerit.



- En referència a l’activitat d’anglès, s’ha fet un gran esforç per aconseguir millor nivell. S’han fet uns dossiers que els nens van seguint i un cop acabats se’ls enduen a casa. Els monitors parlen anglès gairebé  tota l’estona i es fan classes amenes per als més petits.



- En referència a les reunions informatives de l’activitat de Fútbol, algú ha comentat que no s’han fet, quan realment sí que s’han fet, i especialment per proposar als pares l’opció de fer una lliga amb altres escoles. Tot i així, no s’ha arribat a temps per apuntar-nos-hi aquest any, però està previst portar-ho a terme de cara a l’any vinent, només per als nens que ho desitgin.

L’empresa Promosport s’ha ofert a finançar el 50% de les despeses, així com part del vestuari.



La setmana passada l’AMPA va visitar les activitats Extraescolars i va poder apreciar una bona organització i va comprovar que els monitors estaven molt qualificats.



Aprofitem per comentar-vos que si teniu interès i aconseguiu crear un grup de 8 nens, ja que justament és el nombre mínim de nens necessari, es pot iniciar l’activitat o permanència que es desitgi, fins les 18.30h si cal, qualsevol dia o inclusivament les tardes de divendres, sempre que es segueixi el protocol d‘acceptació per part del Consell Escolar per començar una activitat nova.



En general, estem força contents dels resultats obtinguts, ja que el gruix majoritari ha estat positiu.

Continuarem treballant per millorar i mirarem de tenir en compte sobretot els vostres suggeriments.



Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Amb data 27/02/14 d'aquest mateix blog podeu descarregar-vos els resultats de l'enquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada