dimarts, 9 d’abril del 2013

Campanya Samarreta Prou Retallades!




El groc no és només un color o una samarreta, és una forma de defensar, entre tota la comunitat educativa, un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT.



En l'última assemblea  general de l'Ampa, celebrada el passat dimarts 6 de novembre, es va acordar donar suport a la campanya PROU RETALLADES, mitjançant l'oferiment de comprar la samarreta groga PROU RETALLADES, PER UN ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT  a totes aquelles persones que volguessin (famílies, infants, mestres...), per tal que la duguessin tots els dimecres.



Creiem que aquesta és una manera de poder fer reflexionar sobre com ens estan afectant les retallades que s'estan produint, en aquest cas, a l'ensenyament públic: com es cobreixen les baixes, ràtio d'alumnat per classe, disminució del nombre de professorat (en aquesta escola, aquest any, hi ha més alumnat i menys professorat)...



No es tracta de ser partidistes, sinó de reflexionar sobre com influencia tot plegat en l'educació dels nostres infants.



Atentament,



Ampa Sot del Camp


__________________________________________________________


 
Aquelles persones interessades a poder tenir una samarreta groga heu de deixar,  dins d’un sobre, l'import just i la  següent graella emplenada  a la caixa que trobareu a la recepció de l’escola abans del  divendres 12 de abril del 2013.





  
NOMFAMÍLIA: .......................................................................................

CURS/SOS:...........................................................................................

SAMARRETES NEN/NENA ( 3€/un.)
3/4
5/6
7/8
9/10
11/12






SAMARRETES ADULT (3€/un.)
S
M
L
XL
XXL








 Per a descarregar l'arxiu en pdf: Prou Retallades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada