dijous, 14 de març del 2013

Setmana Cultural i Hort de l'Escola



Benvolgudes famílies, 


La setmana passada es va celebrar la setmana cultural a l’escola i l’AMPA va col·laborar-hi portant a la escriptora Glòria Marin a la classe de 2n i la companyia “Vivim del Cuentu” que va explicar dos contes a P3, P4, P5 i 1r. 


Ahir dijous 14 de març s’han acabat de plantar verdures i fruites a l’hort de l’escola. Aquest any els pares i mares de l’AMPA implicats en la Comissió de l’Hort han portat i plantat maduixes, carbassons, albergínies i pebrots, entre altres. Ara els nostres fills i filles de P5 i 4t s’encarregaran de cultivar-los i fer-los créixer amb l’ajuda del professorat.







Des de l’AMPA de l’Escola, aprofitem per animar a totes aquelles famílies que encara no siguin sòcies de l’AMPA que en formin part. Gràcies a les aportacions de la quota anual, les nostres filles i fills es beneficien amb material per a l’escola i activitats que es realitzen tant dins l’horari escolar (complementant el seu currículum formatiu) com en les festes amb famílies fora l’horari escolar. Per a aquelles famílies que ho vulguin, també tenim la opció de pagar la quota de 40€ a terminis.



Volem fer una crida a aquelles persones que vulguin col·laborar formant part d’alguna comissió i ajudar-nos a gestionar els diferents àmbits, tant de forma permanent com puntualment, que es posin en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic sotdelcamp@gmail.com o a través de la nostra bústia que es troba a l’entrada de l’Escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada