divendres, 12 de setembre del 2014

Inici activitats extraescolars



Benvolgudes Famílies,

Des de l'AMPA us volem recordar l'inici de les activitats extraescolars per aquest nou curs que comença.

Les  activitats dirigides per Promosport a l'escola s’iniciaran el 15 de setembre (Permanències, Anglès dimarts i dijous, Futbol i Tècniques d'estudi). La resta d’activitats de Promosport no s’iniciaran al setembre per falta d'inscripcions, si esteu interessats en alguna de les restants activitats (Anglès dilluns i dimecres, Psicomotricitat, Judo, Musica i Plàstica, Teatre en angles i Escola Esportiva)  preguem apunteu al vostre fill el més aviat possible per tal de fer grup. "Escola esportiva"  està  a punt d'arribar al mínim de nens necessari per iniciar activitat.     
Trobareu el full inscripcions i activitats a la pagina web de l' escola, a l'apartat AMPA (http://www.sotdelcamp.com/sec-Extraescolars-a-l%27Escola-8466.html) o a l'enllaç que trobareu en aquest blog de la web de Promosport.

Bàsquet 3viles iniciarà les activitats a partir del 17 de setembre a l 'escola: els dimecres i divendres, i oferirà el mes de setembre gratuït per qui vulgui provar l' activitat. El full d’inscripció també el podeu trobar a la web de l'escola (http://www.sotdelcamp.com/sec-Noves-extraescolars-de-basquet-i-padel-8683.html) o més avall en aquest blog. 

Les activitats extraescolars de Pàdel i Piscina al Sorli començaran el mes d’octubre. 

Per qualsevol dubte ens podreu contactar a extraescolarsotdelcamp@gmail.com, o piscinaampasotdelcamp@gmail.com

Us desitgem un bon inici de curs!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada